Lekker lopen in het gras

Lekker lopen in het gras

Hoi hoi iedereen,

nu is er al een tijdje radiostilte geweest. We hebben genoten van een vrolijke Elise en het heerlijke weer. Met Elise gaat het elke dag steeds beter. Ze krijgt nu ook weer een beetje haartjes, maar een millimeter lang maar het wordt op de voet gevolgd. Vooralsnog geen krullen en iets donkerder dan voor de chemo. Deze weken nog een oog en ooronderzoek gehad. Beide heeft ze heel netjes gedaan en goed geluisterd naar de dokter. Ze is nu al zo veel gewent. Waarschijnlijk ziet en hoort ze alles, maar omdat ze zo jong is kunnen ze het nog niet met zekerheid zeggen en zal ze dus over een half jaar weer gekontroleerd worden.

De motoriek gaat met sprongen vooruit. Gister kon ze voor het eerst een hele meter op handen en knien kruipen. Wij waren natuurlijk bere trots. De video van beneden is al weer twee weekjes oud. Oefenen op het gras is nu echt heel leuk. Hopelijk gaat het helemaal goed als ze op de opvang gaat beginnen in augustus.

Eén gedachte over “Lekker lopen in het gras

  1. Hoi hoi,

    wat een ontzettend leuk filmpje van Eliesje ! Ze loopt al goed zeg, pas maar op dat ze niet weg loopt straks haha…. Lekker meiske en fijn om haar zo fris en vrolijk te zien zoals het hoort. Nu maar wachten op (hopelijk…) de krullenbos !! Zou natuurlijk wel √©rg leuk zijn. Knuffel daar !

    xxx Anne-Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *