Archief van
Maand: november 2012

Elise hartjes weer te koop

Elise hartjes weer te koop


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Deze november en december 2012 kun je weer sieraadjes uit Elises eigen collectie bestellen!

Er zijn er al duizenden verkocht! Elk sieraadje kost maar vijf en halve euro en de opbrengst gaat geheel naar de Zweedse kinderkankervereniging zodat alle kinderen hier een Kanjerketting kunnen krijgen.

Je kunt het sieraadje dragen als een ketting, op een jasje, aan je ritssluiting van een trui of jas, als sleutelhanger, aan je mobiele telefoon, aan een bedelarmbandje, aan je achteruitrijspiegel, kortom voor van alles en nog wat. Je krijgt er een mooi geschenkverpakkingszakje bij en natuurlijk een mooi kaartje, zodat het leuke kadootjes zijn voor je dochter, collega, buurvrouw of vriendin.

De foto hierboven laat zien hoe ze er uit zien, maar het is een ‘levende’ collectie, dus ik maak telkens nieuwe en andere soorten. Je kunt aangeven welke kleuren je het mooiste vindt en of je een glazen of zilver/metaal hangertje wilt. Wil je een hartje of een beschermengeltje? Misschien wil je verschillenden of juist dezelfden. Al sieraadjes zijn nickelvrij! Het materiaal wordt voor 50% gesponsord door de mooie kralenwinkel Millefiori hier in Göteborg.

Bestellingen kun je plaatsen door kontakt met mij op te nemen of door hier beneden een berichtje te sturen met je wensen, dan mail ik je zo snel mogelijk terug zodat je je afleveradres kan sturen. Iedereen in Nederland kan ook bestellen via het bezoek wat hier veel is (mijn ouders, vrienden uit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen). Bij grotere bestellingen (vijf of meer) kan ik het opsturen. Je betaling (5,50 euro per sieraadje plus eventuele verzendkosten van 3 euro) kun je op een Nederlandse rekening over maken (rekeningnummer 6396320 t.n.v R.J. Tolenaar te Leiden onder vermelding van je naam en aantal sieraadjes).

.

.

Millefiori - Linnégatan 46 - 413 08 - Göteborg - Tel. 031-806644 - E-mail: [email protected]