Sieraden Goede doel

Sieraden Goede doel

Op dit moment helaas niet te koop.

Er zijn er al duizenden verkocht! De opbrengst gaat geheel naar de Zweedse kinderkankervereniging zodat alle kinderen hier een Kanjerketting kunnen krijgen.

Je kunt het sieraadje dragen als een ketting, op een jasje, aan je ritssluiting van een trui of jas, als sleutelhanger, aan je mobiele telefoon, aan een bedelarmbandje, aan je achteruitrijspiegel, kortom voor van alles en nog wat. Je krijgt er een mooi geschenkverpakkingszakje bij en natuurlijk een mooi kaartje, zodat het leuke kadootjes zijn voor je dochter, collega, buurvrouw of vriendin.

De foto hierboven laat zien hoe ze er uit zien, maar het is een ‘levende’ collectie, dus ik maak telkens nieuwe en andere soorten. Je kunt aangeven welke kleuren je het mooiste vindt en of je een glazen of zilver/metaal hangertje wilt. Wil je een hartje of een beschermengeltje? Misschien wil je verschillenden of juist dezelfden. Al het gebruikte materiaal is nickelvrij! Elk sieraadje kost maar vijf en halve euro en de opbrengst gaat nu geheel naar de zweedse kinderkankervereniging. Het materiaal wordt voor 50% gesponsord door de mooie kralenwinkel Millefiori hier in Göteborg.

Bestellingen kun je plaatsen door kontakt met mij op te nemen of door hier beneden een berichtje te sturen met je wensen, dan mail ik je zo snel mogelijk terug zodat je je afleveradres kan sturen. Iedereen in Nederland kan ook bestellen via het bezoek wat hier veel is (mijn ouders, vrienden uit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen). Bij grotere bestellingen (vijf of meer) kan ik het opsturen. Je betaling (5,50 euro per sieraadje plus eventuele verzendkosten van 3 euro) kun je op een Nederlandse rekening over maken (rekeningnummer 6396320 t.n.v R.J. Tolenaar te Leiden onder vermelding van je naam en aantal sieraadjes).

Op dit moment helaas niet te koop.

32 gedachten over “Sieraden Goede doel

 1. He Lies,

  wat super dat je die hangertjes hebt zitten maken! ga er zeker een paar meenemen volgende week.

  Voor mensen in nederland: als je wat wilt? Ik ga met 2 vriendinnen volgende week woensdag naar Lisanne dus je kan een bestelling opgeven.

  Hoop dat je vanavond in de buurt al wat verkocht heb! Begreep van Gustav dat je dat aan het doen was vanavond? tot snel!

  Dikke kus, Brigit

 2. Pingback: Lid worden
 3. Hallo, ik heb via Marijke en Johannes de link naar deze site gekregen en jullie hele verhaal gelezen. Het raakt mij zeer. Natuurlijk wil ik jullie steunen en daarom wil ik graag 10 sieraadjes bestellen, voor ieder van onze kleinkinderen Ă©Ă©n. Zo kan ik dat gebaar van liefde en medemenselijkheid weer doorgeven aan mijn kleinkinderen. Ik blijf jullie volgen en voor mensen zoals jullie branden wij graag een kaarsje voor kracht en licht in de de duisternis.
  Ik wil graag weten hoe ik moet betalen. Als jullie een IBANnummer hebben van je eigen rekening dan kan ik het geld heel eenvoudig overmaken.
  Marijke is mijn oudste vriendin van de middelbare school. Ik heb Elsa en Jeroen pas nog gesproken op Marijek verjaardag vlak voor hun vertrek naar Zweden. Ik wens jullie moed en kracht voor het volgend jaar. Bij de dag leren leven als je zo jong bent is niet gemakkelijk. Alle goeds en hartelijke groeten, Wilma Reints.

 4. Wat een prachtig idee! Ik wil graag 5 sieraadjes bestellen voor mijn zussen en de vriendinnen van Rens en Ties. Elsa, kan ik de betaling via jou regelen??We zullen ze met trots dragen en de betekenis ervan uitdragen. Warme omhelsing vanuit Son, Joost en marijcke

 5. Lieve Lisanne,
  Van Jeannette heb ik deze site doorgekregen en ik heb deze met respect en bewondering voor jullie drietjes gelezen. Petje af. Gisteravond ontvingen wij de sieraadjes en wat zijn ze mooi. Die van mij hangt reeds aan mijn tas. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte en alle goeds voor jullie mooie en lieve Elise. Hartelijke groeten, George en Margreeth

 6. Hoi Lisanne,

  Allereerst wens ik jullie heel veel kracht, sterkte en een heel gezond 2011. Dat de kanker mag verdwijnen en weg mag blijven!!!
  Van Yvon hoor ik geregeld een update over Elise. Wat gaan jullie toch dapper verder! Begrijp dat je weinig keus hebt, maar hoe je erover verteld: petje af!!!!
  En wat een scheetje is Elise! Wat lijkt ze op haar ouders!
  En wat ontzettend goed idee van de hangertjes. Helaas had ik een tijdje niet gekeken, anders had ik Yvon gevraagd er een aantal mee te nemen. Krijg je binnenkort weer bezoek uit Nederland? Dan wil ik er graag een paar bestellen. Hoe werkt dat met betalen? Waar kan ik geld naar overmaken?
  Hou je taai daar!

  groetjes Merel Klifman

 7. Pingback: Goed Nieuws
 8. Lieve Lies, gisteren op het nieuwjaarsetentje van de Sonadjes veel aan jullie gedacht en opluchting gedeeld over het positieve nieuws van de ‘schone scan’!!! Over 4 nachtjes drinken we er een wijntje op samen met Hink en Mariek! Fijn om naar jullie toe te komen. Mag ik alvast een bestelling doen voor sieraden? Heb je 1 blauw sieraadje en 1 met bruin/oranje kleur en metalen hangers? En voor mijn zusjes 1 rode en 1 paarse met glazen hanger? Centjes geef ik je meteen in Zweden,
  x Han

 9. Hej Lisanne!

  Wat een mooie site! Gisteren op de nieuwjaarsborrel heb ik een sieraad gekocht. Ik heb het geld nu overgemaakt via mijn telefoon, maar kon hier geen tekst aan toe voegen. Op deze manier wil ik je laten weten dat ik je betaald heb.

  Tot de volgende bijeenkomst van de vereniging en heel veel sterkte met de chemokuren.

  Groetjes, Monique

 10. Lieve Lisanne, wat een geweldig nieuws dat Elise schoon is. Ik heb bewondering voor jullie kleine dappere dochter en voor jullie om het op deze manier te doorstaan. Ik wil graag 10 sieraadjes van je kopen, het maakt niet zo uit welke,misschien wat verschillende. Ik kan ze evt. ophalen in Nijmegen.
  Heel veel sterkte de komende weken,gelukkig zijn jullie al over de helft met de chemo.
  Veel Liefs Marja Randag

 11. Lieve Lisanne, Gustav en dappere Elise,

  Diep ontroerd jullie verslaggeving gelezen over Elise en jullie leven met kanker.

  Jullie dapperheid geeft mij moed mijn verlies van Paul te dragen.

  In gedachten bij jullie. Ik wens jullie alle de kracht en liefde om het leven van dit moment te blijven dragen.

  Lieve groet, Monique.

 12. Lieve Lisanne, Gustav en kleine Elise,

  van Von kreeg ik twee super lieve hartjes, mijn dochter kon niet kiezen en nam ze gewoon allebei!

  Alle geluk voor jullie gezin,
  en ik blijf duimen voor jullie schatje!!!

  liefs Tanja

 13. Hoi Lisanne!

  Ik hoorde via mijn moeder over Elise en jullie website. Wat vreselijk dat jullie meisje zo moet strijden.. Ik denk aan jullie!

  Wat een lieve hartjes maak je en wat een goed initiatief! Ik zou er graag 3 willen bestellen. De kleuren maken niet zo heel veel (alhoewel ik zo’n lichtblauwe half doorschijnend wel erg mooi vind). Misschien kan je ze meesturen/geven bij het pakketje voor mijn moeder?

  Heel veel succes en sterkte!

  Liefs Fenneke

 14. Hej Lisanne!
  Jag skulle gÀrna vilja bestÀlla ett sÄdant smycke som du skrev som en nyhet pÄ bloggen, silverhjÀrtat med pÀrlor pÄ.

  Kramar till er alla

  HĂ€lsningar
  Jessica

 15. Dag Lisanne,

  zojuist heb ik de blog van Nathalie en jouw indrukwekkende site gelezen! Heel veel kracht en sterkte gewenst! Helaas meerdere ervaringen met de ziekte zijn ons bekend. Ik zou willen zeggen dat ik een heel klein beetje wat je doormaakt, maar dat weet iemand nooit exact.
  Gelukkig lees ik positieve berichten!!
  Ik zou graag een bestelling bij je willen doen, en zoals je hierboven aangeeft zie ik je reactie tegemoet. Maar doe vooral rustig aan en denk eerst aan jezelf!
  (Tegelijkertijd hoop ik dat Nathalie’s blog een storm aan bestellingen teweeg brengt!)
  Groeten, Rolinde Vennink.

 16. Hej Lisanne,

  Gisteren sprak ik met Marieke. Een nicht van mijn man Eric.
  Tijdens het gespek kwam haar laatste bezoek aan jullie ter sprake en noemde ze Elises site. Ik heb er hele stukken van gelezen en verwonder me over de manier waarop jullie hiermee omgaan. Probeer me in te denken hoe ik me zou voelen als Ă©Ă©n van mijn kinderen een dergelijke ziekte zouden krijgen, maar kan het gewoon niet. We wensen Elise en jullie al het beste toe !

  Je sieraden initiatief spreekt me erg aan. Ik wil dan ook 15 stuks bestellen.
  De enige wens die ik daarbij heb is dat ik graag drie van die mooie (nieuwe) hartjes (met kraaltjes erin) zou willen hebben. Laat me even weten wat de kosten van de verzending zijn.

  Overigens reizen we in maart weer naar nederland. Mochten we sieraden voor je mee kunnen nemen laat het dan gerust weten.

  Groeten Tamara

 17. Lieve familie,

  Hoewel wij elkaar nog niet ontmoet hebben, heb ik wel een beetje het gevoel dat ik jullie al goed ken. Via Marijcke en oma Elsa ben ik op de site geattendeerd. Prachtig en oprecht en menselijk; ik leef met jullie mee. Graag zou ik 10 hangertjes willen bestellen om aan vriendinnen en kennissen te geven en het goede doel te steunen. Alle kinderen verdienen het volwassen te worden en een onbezorgde kindertijd te hebben.

  Een betrokken en meelevende groet,

  Lieke Zwanenburg

 18. Beste Lisanne, Gustav en Elise,

  Ontroerend om jullie verhaal te lezen en ik hoop van harte dat Elise snel genezen zal kunnen worden verklaard en zal aansterken. Elise is volgens mij zo’n lieve ondeugende dochter waar je niet anders dan trots op kan zijn! 🙂

  Verder had ik graag twee hangertjes besteld om het goede doel waar je deze voor maakt, te ondersteunen. Welk soort hangertjes bevinden zich nu in Nederland waar ik uit kan kiezen?

 19. Beste Lisanne, Gustav en Elise,

  Van Marieke kreeg ik te horen dat jullie dochtertje ernstig ziek is. Ik heb vandaag de site gelezen en ben ontroerd. Ik vind het ontzettend knap dat je het zo helder en mooi kan opschrijven.

  Op de verjaardag van marieke liet ze me een aantal van de hartjes zien die zij gemaakt heeft voor haar zussen. Ik wil graag je initiatief steunen en wil graag 6 hartjes bestellen. Graag met een zilveren hangertje. paars, groen en een heldere kleur blauw, is er ook een roze? Laat je me weten of ik eerst moet betalen voordat je het opstuurt?

  Heel veel sterkte!

  Inge van Hooft

 20. Ha Lisanne!

  Wat een goed nieuws over Elise! Kunnen jullie lekker met z’n drieĂ«n genieten van jullie nieuwe aanwinst!!
  Ik zou graag nog 5 hartjes bestellen! Maakt niet uit welke kleur of wanneer ik ze krijg. Als je met kerst in NL bent, kan je ze misschien een keer aan Nienke geven!

  Succes!

  Groetjes Fenneke

 21. Hej!
  Jag tyckte dina skyddsÀnglar var jÀttefina nÀr jag sÄg dem pÄ jobbet i veckan och jag skulle gÀrna vilja bestÀlla flera stycken.
  HĂ€lsningar,
  Minna

 22. Hallo,

  ik kwam per ongeluk op deze site terecht, maar het sprak me erg aan.
  Daarom zou ik graag 4 hangertjes willen bestellen.

  Ik hoor graag van u!

  M.V.G.
  Anne

 23. Hej!
  Hittade hit via min kusin Helena Kyrk. Och jag skulle vilja bestÀlla fyra stenar. GÀrna i fÀrgerna blÄ, grön, lila, rosa. Om det finns.
  Med vÀnlig hÀlsning, Sandra

 24. Hej sÄ underbart vackra stenar, hittade hit via min syster Helena Kyrk .
  Önskar att bestĂ€lla 2 skyddsĂ€nglar och 2 hjĂ€rtan i valfri fĂ€rg.
  Hur gör man?
  Med hÀlsning full av kÀrlek

  Marina

 25. Hej!!!

  Vilken fin hemsida! Mitt hjÀrta vÀrker för er och Elise och jag hoppas verkligen att er framtid Àr ljus!!
  Jag vill bestÀlla en skyddsÀngel och ett turkost hjÀrta!
  MĂ„nga kramar!
  Jenny

 26. Hej,
  Skulle vilja sĂ€ga nĂ„got bra till tröst men det finns inga ord. Det Ă€r sĂ„ fruktansvĂ€rt sĂ„ man blir helt tagen…
  Jag vill bestÀlla hjÀrtan o skyddsÀnglar, ska man specificera fÀrger o sÄ hÀr eller kontaktar du mig??
  Tusen kramar!! <3
  Desirée

 27. Hej! Vilken otroligt söt liten kÀmpar tjej hon Àr Elise! SÄ för hennes och alla andra barns skull, vill jag gÀrna bestÀlla ett blÄtt hjÀrta!:)
  VĂ€rme o styrka till Er!!
  Cecilia

 28. Hej! Om det gÄr skulle jag gÀrna vilja bestÀlla fyra skyddsÀnglar för kampen mot cancer.
  Massor av styrkekramar till Elise och hela familjen!
  Annika

 29. Jag skulle vilja bestÀlla tvÄ skyddsÀnglar som hÀngsmycke
  Om det sitter en sten i skulle jag vilja ha en med blÄ sten och en med rosa sten!

 30. Dag Lisanne,
  Wij kennen elkaar niet, maar via jouw moeder ( jouw ouders zijn vrienden van Gert-Jan) weet ik van het verhaal van jullie gezin en jouw bijzondere activiteiten. Heel graag wil ik jullie steunen en 10 sieraadjes bestellen. Wellicht kan Gert-Jan ze betalen aan jouw vader als zij elkaar bij de Ronde Tafel ontmoeten, maar ik maak het ook graag over hoor, laat maar weten.
  De maand september zijn wij op vakantie. Ik zal de sieraden ook linken via mijn Tweet-account.
  Heel veel sterkte en kracht. We denken aan jullie.
  Gert-Jan Platenkamp en Ellen Baatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *