Lid worden

Lid worden

Als je wilt kun je lid worden van deze blogg, dan krijg je een mailtje als er weer iets nieuws op de website is gepost. In de rechterkolum van de pagina, een beetje naar beneden, staat Subscribe, vul daar gewoon je email adress in.  

Ondertussen zijn er al meer dan 100 sieraadjes verkocht! Dus hard aan het werk. Als jij ook een mooi sieraadje wilt kopen, dan kan dat hier!

Al het geld van de sieraadjes gaat natuurlijk naar de Elises inzameling voor het Kinderkankerfonds. Wil je geen sieraden kopen maar wel mee helpen aan een wereld waar geen kinkerkanker voorkomt, dan kan dat hier!

Gisteren zijn we naar een winkel centrum hier in Göteborg geweest, waar er een soort kerstmarkt was. Een vrouw die sieraden verkocht en ik begonnen te praten over sieraden en natuurlijk de collectie van Elise. Voordat ik wist wat er gebeurde, kreeg ik een hele grote zak met mooie parels erin die ik kan gebruiken voor Elise’s sieraden! Het geeft zoveel energie en is hartverwarmend dat zoveel mensen die we niet eens kennen ons willen helpen. Bedankt allemaal!

(Heb je trouwens al het leuke filmpje van Elise gezien?)

2 gedachten over “Lid worden

 1. Hej Triezenbergs!
  Härligt att höra att ni har haft en fin jul nere i Skåne! Vi har firat julen hemma hos min familj i Dalarna med mycket mat och kusinbus för Elsie, hon njuter! I morgon åker vi tillbaka hem till Gbg för att fira nyår med Eriks bröder med familjer.
  Tack för att ni skriver här på bloggen! Vi tänker på er ofta, och då känns det skönt att kunna titta in till er här och se och läsa om hur ni har det. Massor med kramar till er!
  Therese, Erik & Elsie.

 2. Vilken fin blogg,ler o gråter på samma gång när jag läser.
  Vilken resa vi hamnat i, tack för ni tänkte på oss idag.
  O så beklämande sorgligt att en så go tjej lämnat oss,tungt…
  Kramar till er ISABELS mamma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *