Doneren

Doneren

Elke dag krijgen één of twee families in Nederland te horen dat hun kind kanker heeft. Alles staat meteen op zijn kop. Vroeger werd er uberhaupt geen onderzoek naar kinderkanker gedaan! De opvatting toen was dat dat geen zin had want alle kinderen met kanker gingen toch dood. Gelukkig is dat nu anders. Nu overleven drie van de vier kinderen! Een hele vooruitgang, maar er is nog veel te doen, want die laatste 25% wil ook groot en sterk worden. De visie van het Zweedse kinderkankerfonds is dat er ooit een wereld is waar je niet meer bang hoeft te zijn voor kanker!

In december 2010 hebben we een eigen inzameling voor Elise gestart met behulp van het Zweedse Kinderkankerfonds! Al het geld gaat naar onderzoek naar kinderkanker! Er is ruim 15 duizend euro binnen gekomen in Elises naam! Super bedankt voor alle grote en kleine bijdragen. Elise en alle andere kinderen met kanker over de hele wereld bedanken je hartelijk. Want ook al is dit een Zweedse stichting, met het geld wordt kinderkanker onderzoek gedaan wat uiteindelijk natuurlijk alle kinderen in Zweden en in Nederland en de rest van de wereld ten goede komt!
Elises inzameling voor het Zweedse kinderkankerfonds

Maar we bleven gewoon geld inzamelen! Daarna voor de Zweedse Kinderkankervereniging, zeg maar de Zweedse VOKK. Deze vereniging helpt kinderen met kanker en hun families tijdens en na de behandlingen van deze vreselijke rotziekte. Ook delen zij de Kanjerketting uit. Tot nu toe hebben we ongeveer tien duizend euro voor de kinderen en de Zweedse kanjerketting ingezameld. 

Nu hebben we een nieuwe eigen inzamelingspagina voor de Zweedse kanjerketting. Help jij ook mee zodat alle kinderen met kanker in Zweden een kanjerketting kunnen krijgen? Klik op onderstaande link. 

Je bijdrage kun je gewoon ook gewoon op een Nederlandse rekening over maken (rekeningnummer van mijn broer 6396320 t.n.v R.J. Tolenaar te Oegstgeest onder vermelding van Zweedse kanjerketting) dan zorgen wij dat het op de goede rekening hier komt!
Super bedankt iedereen!

13 gedachten over “Doneren

 1. Hoi Elise, Lisanne en Gustav,

  Mooi logboek, ontroerende foto’s en teksten. Wij blijven bidden voor Elise ‘s herstel. Geniet van de mooie momenten. Fijn dat Rutger en Joris over zijn gekomen en morgen ook je ouders. Wij vliegen morgen voor een week naar Madrid en zijn met Kerst weer terug. Al vast hele fijne kerstdagen met de familie toegewenst. Wij hebben op de rekening van Rutger 25 euro gestort.

  Veel liefs en sterkte,

  Remko en Kees

 2. Lieve familie,

  Via Elsa heb ik een kijkje mogen nemen op jullie website. Ik ben er erg door geroerd en vind het echt prachtig hoe jullie het, met al het verdriet dat er is, een plekje geven in jullie leven.
  Ik wil laten weten dat ik vaak aan jullie denk en op afstand met jullie meeleef. Door iedereen is, denk ik, ongeveer alles al gezegd, maar ik wil even laten weten dat ik de zin ‘Er is hoop, want ik heb het’ echt prachtig vind. Elise mag heel blij zijn met zulke ouders en jullie heel trots op zo’n prachtige dochter.
  Een kleine donatie aan Rutger is het enige concrete wat ik voor jullie betekenen en dat doe ik dan ook graag.

  Liefs
  Ineke

 3. Ook wij zijn geroerd door het prachtig geschreven verslag.
  Hebben het ook voor Opa en Oma uitgeprint en ze laten lezen. Opa was erg geroerd.
  We leven uiteraard met jullie mee en hebben regelmatig contact met Elsa over de stand van zaken.
  Hele fijne Kerstdagen en we hopen dat 2011 een mooi jaar voor jullie mag worden!!
  We hebben geld gestort op de rekening van Rutger! Veel liefs van ons beiden

 4. Pingback: Lid worden
 5. Lieve Lisanne en Gustav,

  Vol bewondering,maar ook met ontroering,heb ik jullie verslag over de kleine Elise gelezen.
  Jullie zijn een voorbeeld voor velen,omdat jullie laten zien,dat de kracht van de liefde onoverwinnelijk is.Uit liefde voor elkaar en voor de hulpeloze,kleine Elise,alle zeilen bijzetten met het geloof en de hoop,dat het jullie naar een genezende haven zal brengen.
  Heel dapper,dat jullie er zo goed mee om kunnen gaan en dat jullie het verdriet ,de machteloosheid en de onzekerheid met anderen kunnen en willen delen,want dat geeft toch een samenhorigheidsgevoel.
  Een vredig uiteinde en voor 2011 ,alle geluk voor Elise.
  Ook ik , heb een donatie gedaan via Rutger,want alle beetjes helpen.

  Met liefs van Lean en Frans.

 6. sterkte, jullie kennen mij niet, maar dat maakt nu even niet uit, ik ben hier via de site van quizlet en ik heb erg veel respect voor jullie, ik ga zodra ik thuis ben mijn moeder overhalen wat geld over te maken, en ik wens voor jullie dat Elise beter wordt.
  groetjes.

 7. Pingback: Goed Nieuws
 8. Hej,
  idag betalade jag 3 st smycke (150 kr) men glömde skriva till mitt namn.
  Jag hoppas su kan hitta betalningen ändå.

  Ha det gott!

  Andrea

 9. Lieve Lisanne, Kwam toevallig via faceboek op je website terecht en hoorde via een mailtje de volgende dag van je moeder al die narigheid met Jeroen en nu met Elise. Woorden schieten te kort maar ik bewonder je dapperheid. Wat een domper op jullie jonge leven met je eerste kindje waar je alleen maar van hoort te genieten. Ik doe een kleine donatie op het nummer van Rutger en Elsa zal dan een paar sieraadjes voor me uitzoeken bij jou.
  We moeten met z’n allen proberen veel positieve energie jullie kant op te sturen en geloven dat het nu alleen maar berg op zal gaan. Ik hoop het van harte. Ik wens je heel veel kracht toe.

 10. hoi lisanne,
  Tijdens het zoeken naar een cluster 4 school voor isabel (heeft autisme) bleek nienke daar te werken. Ze vertelde me over jullie situatie en ik heb de website meteen opgezocht. Heel mooi geschreven. Ik wens jullie heel veel sterkte, wat een mooi meisje is het. Lijkt echt op je, lisanne. Ik wens jullie hier veel sterkte, ik denk aan jullie en zal regelmatig even kijken op de website hoe het gaat.
  Liefs ‘ geitje’ Noor (van de sph)

 11. Hallo Lisanne en Gustav,

  We horen van Jeroen en Elsa regelmatig over Elise en jullie.
  Jullie site geeft ontroerende verslagen, foto’s en fimpjes.
  We hebben een bijdrage voor EliseMooi overgemaakt naar Rutger.

  Veel succes en sterkte! Hartelijke groet,
  Henk en Coby Bastiaansen

 12. Lieve Lies en Gustav,
  Nu een jaar na jullie 2e strijd tegen ‘de knobbel’ hopen we voor 2013 dat de hoop, gezondheid en de liefde dit jaar de overhand mogen hebben in jullie gezinnetje.
  Prachtig dat jullie een kleine houvast in de strijd hebben kunnen laten emigreren naar de ziekenhuizen in Zweden, waar er voor de Kleine Kanjers nu ook de KanjerKetting is die hun verhaal weerspiegelt. We hebben een bijdrage voor het project overgemaakt naar de rekening van Rutger.
  Liefs Han, Marcel en Sarah

 13. I almost never comment, however i did a few searching and wound up here Hjälp till.
  And I do have a few questions for you if you don’t mind. Could it be only
  me or does it look as if like some of these remarks look like they are left by brain dead individuals?
  😛 And, if you are writing on other social sites, I’d like to
  keep up with anything new you have to post. Could you make a list of all of all your communal
  sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *