Eieren zoeken

Eieren zoeken

Natuurlijk hebben we ook hier pasen gevierd. Heel erg luxe met wel drie vriendinnetjes uit Nijmegen. Toen ze aan kwamen zagen ze in welke staat van ontbering onze tuin zich bevond en hebben zich meteen lekker uitgeleefd. Super bedankt Janneke, Jolijn en Marie. De struiken zijn gesloopt, de bomen en struiken gesnoeid, perkjes met mooie bloemen aangelegd, maar het was vooral heel erg gezellig. En inspirerend, nadat de gasten weg waren hebben we nog veel gedaan, dus de tuin is niet meer te herkennen! Super leuk.

Elise vond het natuurlijk erg gezellig met drie extra lieverds die haar lekker veel aandacht gaven en boekjes wilde lezen. En natuurlijk mocht ze lekker paaseieren zoeken en opeten.

Eén gedachte over “Eieren zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *