Goed nieuws

Goed nieuws

Gister hebben we de uitslag van Elises hersen MRI gekregen. Het is onveranderd sinds januari, ze kunnen dus nog steeds geen verdacht tumorweefsel vinden.  Dat betekent dat we nu weer drie maanden kunnen uitademen. Tot de volgende scan kunnen we van het leven genieten en van elkaar. Het onzekere gevoel blijft natuurlijk, zal nooit meer weg gaan en dat is voor buitenstaanders misschien moeilijk te begrijpen. Maar nu omarmen we het goede nieuws met alle armen die we hebben. Danken God en gaan weer door met het prille leven van alledag.

Dit weekend heerlijk naar Skåne, naar opa en oma. Het waait als een gek maar het is heerlijk om ergens anders dan thuis of in het ziekenhuis te zijn. Het leven kan niet wachten!

7 gedachten over “Goed nieuws

 1. Yes! Yes! Yes! Wat gaaf!!!! Gefeliciteerd! Begrijpen dat het onzekere gevoel zal blijven kan ik maar voelen wat dat precies betekent inderdaad niet. Heel veel sterkte daarmee. Geniet van elkaar en de rust!
  Dikke kus

 2. Lieve Elise, Liesje en Gusti,
  Joepieeeee! Super goed nieuws, fijn zeg! En nu lekker uitkijken naar een weekje zon, croissants en baguettes, bonjours en au revoirs, rust en elkaar in Mei. Top. Hopelijk wordt t ook snel een beetje lente in Zweden na al die sneeuw en kou, kan Elise oefenen met het buiten lopen 🙂
  Ik kijk uit naar t volgende berichtje.
  MUCHOS BESOS!! 🙂 Jean xxxxx

 3. Pfoe, dat is goed nieuws zeg. Is al die rommel die Elise in haar lijfje heeft gekregen toch niet voor niets geweest. Nu lekker aansterken en het leven van een lief klein peutertje “gewoon” voortzetten. Heel fijn om dit allemaal te lezen. Bedankt voor alle updates, want we leven echt heel erg mee.

  kus, Steph, Harmen en Casper

 4. Hej Lisanne.
  Vad härligt att läsa att det har gått så bra för Elise. jag gläds verkligen med er. Glad Påsk! Ulla-Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *