Een lange dag

Een lange dag

Gisteravond heeft Elise dan eindelijk voor de eerste keer overgegeven van de misselijkheid! Twee keer het bed verschoont en dus weinig geslapen. Vandaag geen bijzonderheden behalve dan dat Elise dus bijna niets eet en dat het een hele laaaaaaannnnngggge dag was. Aangezien ze ook niets drinkt, moet ze dus langer aan het infuus. Vandaag tot half acht. Nu eindelijk thuis maar eerst nog alle was van vannacht aan het afwerken.

Was druk op de polikliniek vandaag, veel ex-patienten volgens mij (helden!), want er waren er veel met haar op het koppie! Ook een paar mooie pruiken gezien, bijna niet van echt te onderscheiden. Raar dat je na een tijdje nergens meer van opkijkt (ook niet van kindergegil als ze een naald gezet krijgen) en met andere ouders dingen bespreekt als heparin, occlusion, crp waarden, neutrofile waarden, oncovin, insolatie enzovoorts. Rare, rare wereld, dit kinderkankerwereldtje.

Hoogtepunt van de dag: mooie kralen en sieraden gekocht tijdens Elises slaapje bij Millefiori. Heb nu ook materiaal voor een paar armbanden, zwangerschapskettingen en een sieraad wat ietsjes chicer is, voor de gegoede burgerij zeg maar.

Nu kopje thee en chillen, liefs liefs

2 gedachten over “Een lange dag

  1. Na deze chemo op de helft, aftellen, aftellen, aftellen. Elke dag is er weer eentje meer dat jullie doorgebikkeld hebben. Denk aan jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *