Wat een kutpaal!

Wat een kutpaal!

Poeh, eindelijk thuis, vandaag minder mazzel dan gister. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat problemen met de naald en de paal. Elke keer batterijen op, en ‘stop’ in de leidingen. Na ongeveer 100 keer proberen toch maar naald eruit, opnieuw verdoofd en een nieuwe naald. Natuurlijk met de woordjes van Elise; ”Niet leuk!” Super bedankt Katarina voor het honderd keer heen en weer lopen en het vooral maar blijven lachen tegen Elise! Je bent de beste! We konden dus pas om kwart voor zeven naar huis omdat Elise wel genoeg ‘spoeling’ moest krijgen ondanks alle problemen ’s middags. Maar daar stond tegenover dat we dan in ieder geval wel zonder schuldgevoel lekker thais eten mochten halen i.p.v. koken. Elk nadeel heeft z’n voordeel.

Verder gaat het super met de verkoop van de sieraadjes en de inzameling! Al 500 verkocht. Saskia had er al 115 verkocht nog voordat ze ze ook maar binnen had gekregen! Dus nu heeft ze er maar weer 100 besteld. Gaaf toch. Als jij denkt er ook een paar in je vriendengroep of familie te kunnen verkopen, laat het maar weten, misschien niet 100, maar 10 ofzo?!

Ga zo eerst even ‘kralen’ en dan echt even bijkomen op de bank. Bedenk me nu dat ik net een kopje thee voor mezelf heb gemaakt, die zal nu wel koud zijn…….

4 gedachten over “Wat een kutpaal!

  1. vandaag de laatste ins en ouds gelezen na 4 dagen afwezigheid…. Wat een feest om te lezen dat Elise schoon is!!!! Wat een moedig wijfie!! Zou jullie allemaal wel willen knuffelen.Hou vol!! Kus Joost en marijcke

  2. Tack för att ni delar med er av er vardag! Jag förstår att Elise inte tycker att det är roligt att bli stucken (Lisanne du vet ju vad jag tycker om nålar!) Det är verkligen en modig liten flicka ni har! Vi tänker på er och tycker att det skulle vara roligt att träffa er när ni vill och kan. Kramar från Schreibers.

  3. Heb na je berichtje van gister vandaag de hele dag aan jullie gedacht en gehoopt dat er weer even ‘iets’ mee mocht zitten om die vreselijke dagen iets beter door te komen. Maar helaas… Het heeft niet mogen helpen. Geniet van een warm kopje thee en slaap lekker alvast (gelukkig wel in je eigen bed)!

  4. Vilken fin blog du/ni för! Hoppas innerligt att ni får en bättre dag imorgon och slipper strul med nålar och slangar. Jag vill gärna köpa av dina fina pärlor. Ska kika lite mer på färger och återkommer med en beställning. Vi tänker på er! Kram Hanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *