5 gedachten over “Sewing is fun, before and after.

  1. Dag Lisanne,
    ik kwam op jouw site terecht via barncancerfonden.se; zag een Nederlandse tekst en klikte toen door en kwam hier terecht. Ineens besefte ik je ooit een keer ontmoet te hebben: vriendin van Brigit toch, ooit een avondje gestapt in de Excet na een paar biertjes in het Amsterdammertje. Ik werk bij Jeppesen (voorheen Carmen) en had regelmatig kontakt met de KLM’ers (Brigit, Marcel…)

    Wat ik op barncanderfonden.se deed? Bij mijn dochter Meja werd vorig jaar kanker ontdekt (Wilms tumor). Gelukkig voor ons goed te behandelen en alles is goed verlopen. De behandeling is klaar. Nu alleen nog controle elke 3 maanden de komende jaren en hopen dat het niet terug komt….

    In ieder geval veel sterkte toegewenst, en wie weet kom ik je nog wel eens tegen op afdeling 320.

    Groeten,
    Marc

  2. Hi Lisanne en Gustaf
    Wat een positief verhaal!! Gelukkig !!
    Het huisje is super leuk geworden. Goed zeg Lisanne achter de naaimachine!!
    Ik hoop dat de bestralingen me vallen. Sterkte.

    Lieve groetjes uit Voorschoten

  3. Hi lieve Lies en Gustav,

    wow! wat is dat een supergaaf huisje geworden…..en wat zijn jullie crea-bea! En Elise, ik kom over 2 weekjes een lekker hapje met je eten in je mooie huisje!

    Liefs Janneke

  4. Wat een super mooi huisje. En wat is er knetterhard gewerkt!! Dat wordt een zomer lang genieten…..Nu aftellen met de bestralingen, elke keer een streepje….Heel veel succes om alles te volbrengen. Dikke kus Joost en Marijcke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *