Een droom

Een droom

Tänk att få vakna ur en dröm.
Och det jag levt med nu är borta och glömt.

Stel je voor te mogen ontwaken uit een droom.
En dat waar ik mee geleefd heb, weg is en vergeten.

Elke morgen als ik wakker wordt slaat de werkelijkheid me weer in mijn gezicht. Onze nachtmerrie raast door,met onverminderde kracht. Wanneer mogen wij wakker worden? Wanneer mag Elise wakker worden? Wanneer mag ook zij weer tot leven komen?

12 gedachten over “Een droom

 1. Hoi lieverd,
  Ik voel je verdriet en leef met je mee. Terwijl wij ons hier laten meeslepen door alledaagse momenten, rapporten en aankomende vakanties is jullie realiteit zoveel moeilijker en oneerlijker. Maar voor wat het waard is, ik ben ervan overtuigd dat ook bij jullie alles weer goed komt en dat er een heel lange en rustige periode aan zal komen, waarin ook jullie weer kunnen genieten van het alledaagse.
  Dikke kus, Frédérique

 2. Hoppas mardrömmen får ett lyckligt slut! Tänker på er varje dag, känner just så, att ni är mitt uppe i den mardröm som också är vår egen största fasa att bli inkastade i. Fånga dagen, eller vad ska man säga? Hoppas det blir ett riktigt härligt födelsedagskalas i helgen. Förra året grät jag när vi sjöng “ja må han leva” för E, har liksom fått en större betydelse än bara en födelsedagssång…Stora varma kramar från oss

 3. Bara ben,

  bara knän,

  bara armar,

  så lätt ett litet barn snubblar omkull

  på asfalten.

  Tårar som rinner,

  knän som blöder,

  en vuxen som tröstar och blåser

  samt plåster som lindrar.

  Tänk om …

  vuxenlivets asfaltskrap

  i själ och hjärta

  vore lika lätta att plåstra om?

  En kram, ett tröstens ord

  samt ett väl tilltaget plåster,

  sen är allt över för denna gång …

  tänk om …

  Kram och värma tankar till hela familjen
  Marina

 4. Lieve Elise, Sophie, Lisanne en Gustav,

  Kees en ik wensen Elise vandaag een fijne verjaardag toe voorzover dat mogelijk is. Ik ben afgelopen donderdag verhuist van de Emmastraat. De spullen zijn nu opgeslagen. Op de 24 ste krijg ik de sleutel van den haag. Door alle drukte rond de verhuizing en verbouwing ben ik niet toe gekomen om een kaartje te sturen. Ik wens jullie nogmaals veel sterkte toe. Jullie hebben nu voor de toekomst een nieuw logeeradres erbij, want ik heb nu 2 logeerkamers erbij.

  Liefs Remko en Kees

 5. Lilla Elise, vi tänker på dig och hoppas att du och din familj finner styrka i allt elände. Vi hoppas att du ska bli bra igen. Och förbli frisk!

  Många kramar från Eskil och Karin

 6. Elise mitt hjärta klappar för dig för du är för mig speciell.
  Kraft, styrka och kämpar glöd du har från mig allt mitt stöd.
  Kramar med dig i mina tankar
  Kärlek

  ///
  Marina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *