5 gedachten over “Still in isolation at the hospital

 1. Snart snart kommer nog hennes värden att bli bättre och då är de där för att stanna 🙂 De bra värdena alltså:)
  Måste säga att hon har verkligen växt och blivit stor sedan vi såg henne sist i januari. Det har hänt mycket med henne ser det ut som. Stor tjej nu 🙂 Stor kram Lena och Iza

 2. Vad skönt att höra att febern har gått ner men vilken otur med alla baciller och virus!! Kram och hoppas att ni är hemma snart och kan börja återhämta er och blicka framåt!

 3. Gelukkig dat ze van de week weer wat vrolijker was. Hoop dat ze inmiddels nog al wat meer opgeknapt is! al zullen die virussen haar vast nog even lastig blijven vallen. Maar gelukkig komt er geen nieuwe lading chemische troep meer aan!!!
  Hoop dat jullie ook wel weer thuis zijn of iig snel naar huis kunnen. Toch fijner om daar uit te zieken dan op de 15m2 opgesloten in het ziekenhuis… Sterkte!! We denken aan jullie!!

  dikke kus, Brigit

 4. Ik hoop dat de lentezon al die bacillen weg schijnt! Ze hebben jullie nu wel meer dan genoeg lastig gevallen zeg. Hoop dat jullie gauw van de lente mogen gaan genieten.

  knuffel van Nienke

 5. Hej fina Elise med familj. Ni har rört om i mitt hjärta och jag håller tummar och tår att ni kommer igenom detta snart. Har en dotter på 2.5 år och det smärtar att läsa och tänka på att det kunde lika gärna varit henne. Det har varit mycket läsande av bloggar då jag ingår i ett projekt som heter Essence Vitae och jag vill gärna bjuda in er till detta. Jga hittade ingen mail så jag hopaps det är ok att att jag skriver här.

  Essence Vitae är ett projekt, startat av fotografer, för familjer med små barn där en av familjemedlemmarna drabbats av en livshotande sjukdom. Oavsett hur det slutar tror vi det är viktigt att kunna gå tillbaka och minnas det som hänt. Vi vill hjälpa er med detta genom att fotografera er familj, helt kostnadsfritt.

  Vi har enormt duktiga fotografer över hela Sverige som med sitt varma engagemang vill hjälpa till att föreviga vackra minnen. Gå gärna in på vår hemsida: http://essencevitae.com/, för att läsa mer om de familjer som vi har fotograferat och om de fotografer som är med i projektet.

  Om du tror att vi kan hjälpa dig eller någon närstående till dig, skicka ett mail till oss och berätta om din situation. Beskriv hur och varför du tror att våra bilder kan hjälpa dig, så kommer vi att kontakta dig. Familjen får en CD med högupplösta bilder.

  Vi kommer endast att använda bilderna i samband med The Essence Vitae Project i olika inlägg, artiklar, tidningar, utställningar och böcker. Syftet är att hjälpa andra familjer i liknande situationer att kunna leva med och hantera sin sorg. För att detta ska kunna genomföras behöver vi familjens godkännande genom en underskrift.

  Kontakta oss igenom att fylla i kontaktformen på The Essence Vitae Hemsida och vi kommer att kontakta den fotografen som finns närmaste er.

  Eller så kontaktar ni mig direkt;
  [email protected]

  En varm kram,
  Helena Kyrk, (En av Fotograferna i detta projekt belägen i Göteborg)

  Iniativtagare
  Linda & Juliana
  The Essence Vitae Project
  http://www.essencevitae.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *