Feber/ Koorts

Feber/ Koorts

Gister ging het super met Elise, Gussie lekker gewerkt.
Vandaag zou ik lekker werken, had jas al aan, maar helaas Elise had koorts dus nu in ziekenhuis. Isolatie en net bloed geprikt. Hoop dat we vanavond nog naar huis mogen, hou jullie op de hoogte.

Igår var allt perfekt med elise, Gussie på jobbet. Idag skulle jag har en skön dag på kontoret, såg fram emot uppgifterna, hade jackan på redan. Men tyvärr hade Elise feber, så nu är vi på sjukhuset istället. Isoleras och har precis gjord blodprov, hoppas på bra värden, då får vi åka hem i alla fall. Ska hålla er uppdaterad.

2 gedachten over “Feber/ Koorts

  1. Heey,

    balen dat jullie nu wéér in het ziekenhuis zitten… Ik hoop dat de koorts niet erg hoog is. Heel veel sterkte en ik hoop dat jullie gauw weer lekker naar huis kunnen ! Dikke kus voor jullie allemaal.

    xxx Anne-Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *