Doe iets. Kinderkankerdag 15 februari.

Doe iets. Kinderkankerdag 15 februari.

Deze dinsdag was het de Internationale Kinderkankerdag! Nog steeds krijgen veel te veel ouders en kinderen elke dag te horen dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn! Dat ze verschrikkelijke procedures zullen moeten ondergaan en dat de toekomst niet meer zeker is. Jij kan er wat tegen doen! Zeg nee tegen kanker!

Zet je digitale handtekening op Union for International Cancer Control (UICC). Schrijf mooie colloms over kinderkanker om het onderwerp onder de aandacht te brengen. Stort geld op onze inzameling voor kinderkankeronderzoek. Koop, verkoop of geef mooie sieraden aan vrienden, familie en collegas.

Heb je geen geld, geef bloed! Elke dag weer hebben heel veel kinderen in Zweden en Nederland bloed nodig omdat de chemokuren alle bloedwaardes kapot maakt. Elise heeft gister weer een broodnodige transfussie gekregen, rood vloeibaar leven in een klein zakje, wat haar druppel voor druppel weer een beetje sterker zal maken.

Wat het ook is, doe alstjeblieft iets!

Eén gedachte over “Doe iets. Kinderkankerdag 15 februari.

  1. Herregud vilken gullig film. Så söt och härligt att höra en sån liten tjej snacka ett annat språk som man själv inte alls förstår:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *