chemoweek 3

chemoweek 3

Trying out the new Spanish dress she got from her uncle.

http://www.barncancerfonden.se/8007

Mooi, vandaag mochten we starten met chemo nummer drie. Vorige week vrijdag waren we al even gaan bloedprikken om zo te zorgen dat we vandaag lekker snel zouden beginnen…………………haha lekker naief. Leren we het dan nooit, de zorg gaat niet snel, maar laaaaannnggzzzaaaaaammmmm.

8 uur binnen. Om half 10 kregen we pas te horen dat we opnieuw moesten bloed prikken want de test van vrijdag was mislukt. Om 12 uur de uitslag, toen kwam de dokter en zei dat het mocht gaan beginnen, maar eerst even medicijnen bestellen. Om 2 uur beginnen en pas om 4 uur klaar ipv ongeveer 11 uur. Erg frustrerend, maar onze lievelings zuster Karin was er weer en alle andere hele lieve zusters. En Elise deed het daardoor super goed, geen kick bij het bloed prikken of de dokters onderzoeken. Alleen de dikke naald in het kastje prikken dat vindt ze echt niet leuk. Maar ze was weer heel dapper.

Goed nieuws voor iedereen die graag mee wilt doen aan Elises inzameling voor het Zweedse kinderkankerfonds, maar die geen creditcard heeft of het niet gelukt is met de Zweedse site. Mijn broer wilt helpen om het allemaal wat makkelijker te maken om geld over te maken vanuit Nederland. Je bijdrage kun je nu ook gewoon op de Nederlandse rekening van hem over maken, dan maakt hij het meteen over naar de inzameling. Mooi toch! (rekeningnummer 6396320 t.n.v R.J. Tolenaar te Leiden onder vermelding van Elisemooi). We staan al op 1600 euro!

Dit weekend zijn mijn twee broertjes uit Nederland over gekomen, super leuk en gezellig. Goede gesprekken gehad, lekkere drankjes gedronken en leuke dingen gedaan. Elise werd natuurlijk weer verwend met kadootjes. Op de foto heeft ze een mooie jurk aan die mijn broer voor haar uit Spanje heeft meegenomen.

Vandaag was het trouwens Lucia, een Zweedse feestdag met mooie liedjes en stemmig kaarslicht. Alle zusters hadden zich tot Lucia omgetoverd. (http://www.youtube.com/watch?v=Mk0FyZqNp5Q) De vertaling van één liedje pas precies:

Steek een kaarsje aan en laat het branden 

Laat de hoop nooit verdwijnen, het is donker nu     

Maar het zal weer lichter worden.

Steek een kaarsje aan voor alles waar je in gelooft        

Voor de planeet waar we leven                                             

Steek een kaarsje aan voor alle kinderen van de wereld.

http://www.youtube.com/watch?v=7W8CGxqlDjc&feature=related

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *