Dikke kus

Dikke kus

Lieve allemaal,

Heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op deze blog, dat geeft energie om door te schrijven. Ook natuurlijk heel erg bedankt voor al jullie mooie bijdragens voor Elises inzameling voor het Kinderkankerfonds! De teller staat nu al op 1.500 euro voor onderzoek naar kinderkanker. Geweldig toch. Wil je ook nog mee doen, dat kan op de pagina ‘Elises inzameling’!

Voor degene die nog niet zo vaak op een blog zijn geweest; als je alles in chronologische volgorde wil lezen, moet je dus onderaan beginnen. Verder zijn er ook nog verschillende paginas; ééntje met verschillende fotos en filmpjes van Elise, ééntje met Elises inzameling, ééntje met links (een intressante over het soort tumor dat Elise heeft), ééntje met een krantenartikel over Elise. Je kunt overal reacties en groetjes achterlaten en kunt ook ‘lid worden’ dan krijg je een mailtje als er weer iets nieuws is ‘geblogd’. Wil je weten wat er allemaal is gebeurd de laatste drie maanden en wat er nog te wachten staat, dan is er een mooi schemaatje in de blog hieronder (en een klein boos stukje, moet ook kunnen toch).

Hé hé, eindelijk heb ik de energie weer om effe lekker een stukje te schrijven. Hoe is het ermee? De darminfectie is over en Elise zit weer heerlijk in haar velletje! Nu is deze familie lekker aan het uitrusten zodat we weer met frisse tegenzin kunnen beginnen aan de volgende chemo die de 13e begint.

In het weekend zijn we heerlijk naar het grote Sinterklaas feest geweest. 150 man van de Nederlandse vereniging hier in Gbg. Elise vond het eigenlijk wel een beetje eng die zwarte pieten, maar Sinterklaas heeft ze een handje gegeven en natuurlijk een kadootje van gekregen. Stoer hé! (Vandaag belde een vriend om te zeggen dat er waterpokken geconstateerd zijn op het Sint feestje, help ons duimen dat Elise niet weer 2 weken extra medicijnen moet nemen)

Vorige week is er hier een huis in de straat afgebrand. Verschrikkelijk, niet meer te redden. Alles uitgebrand. Dat is wel even schrikken met alle brandweerautos, politie en ambulanses in de straat. Vergeet dus niet je brandalarm te kontroleren nu je weer leuke kerstkaarsjes aansteekt.

Hier is het trouwens vooral heel lekker koud. Vorige week was het overdag tussen de min 16 en min 8. Brrrr, 30 cm sneeuw. Gelukkig voor mijn broers die dit weekend komen wordt het nu weer wat milder, rond de min 7. Haha nemen jullie je muts en handschoenen mee? Elise vindt het ook koud, maar sleetje rijden is toch wel leuk.

Nog maar eventjes en dan is het alweer kerst. De buurt kinderen hadden een paar weekjes geleden al hun kerstkostuumpje aan. En Elise wilde ook, dus zat er niets anders op dan haar rode jurkje op te snorren en een mooie foto te maken. Voor kerstavond heeft ze een glimmertjes jurk gekregen van vrienden van hier, toen sprak ze natuurlijk meteen haar vaste woordjes voor als ze iets moois aan heeft; Elisemooi! (Vandaar ook de naam van deze site)

Lekker voor de allereerste keer koekjes bakken, groot succes. En daarna me verstoppen tussen de jassen. Zou mama me kunnen vinden? Kiekeboe!

Liefs uit Zweden

5 gedachten over “Dikke kus

 1. Wat leuk dat Sinterklaas is langs geweest! Jullie zijn er dus met Elise heen geweest. En wat een leuke foto van Elise met d’r koekje. Vond ze zeker allemaal wel raar die Sint en Pieten. Vond ze ze niet eng zoals de clini clowns? Hoop het niet, en dat ze flink haar ogen heeft uit gekeken!
  Hier ook weer uitgebreid de sint gevierd. Was zoals vanouds leuk en creatief dus weer flink gelachen. Met de darmen weer wat beter?
  liefs en dikke kus terug!

 2. He, nu zie ik een heleboel foto’s! Wat leuk! Elise lekker met andere kindjes aan het spelen. Wat super goed! Echt mooie foto’s van die kleine! die met Lilly en de kerstmutsje op is wel heel schattig 😉

  dikke kus!

 3. Vilka underbara bilder! Härligt att se glädje mitt i allt det hemska. Det ger hopp! Vi tänker på er ofta.
  Kram Therese & Elsie.

 4. Wat goed dat je alle data enzo er op hebt gezet! Zal vast heel fijn zijn als je niet telkens de vragen meer krijgt, ‘wanneer dit? wanneer dat?’ Wij wachten rustig op de site op uitslagen en dat soort dingen.
  die waterpokken zit wel lekker in de weg daar bij jullie! hopen dat ze inderdaad niet weer aan de medicijnen hoeft.
  Alvast weer heel veel sterkte met de chemo volgende week. En als je even wil schelden op al het onrecht, gedoe met zusters/dokters/onderzoeken, wachten, wachten en nog eens wachten… of gewoon omdat het zo koud buiten is, dan kan je altijd bellen!!
  dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *