Jaaaaaaa happy happy

Jaaaaaaa happy happy

20120418-105706.jpg

Jaaaaa, nu hebben we een perfekt zomerhuisje vlakbij Uppsala gevonden wat we gewoon mogen lenen. Het is van vrienden van vrienden van ons. Ligt aan het meer, keukentje, sauna en alles. Geweldig! Het ligt midden in de bossen. Het lijkt net een gewone vakantie. Bijna te mooi om waar te zijn.

Dus nu moet ik hard aan de slag om taarten te bakken. Citroen, chocola of een lekkere kwarktaart…..hmmmmm.

Super bedankt iedereen! Voor alle lieve reacties, het doorlinken op facebook, de goede ideen. Maar vooral voor julle medeleven. Zo fijn om te weten dat we er niet alleen voor staan. Vandaag zijn we al weer over de helft van de bestralingen in Göteborg!

6 gedachten over “Jaaaaaaa happy happy

 1. Super fijn dat het gelukt is iets geschikts en ook nog leuk gelegen te vinden!! Hoef je daar dan geen negatieve energie straks aan te verspillen en hebben jullie echt even je eigen ‘thuis’! Fijn. Verder sterkte met jullie drukke programma… En hopelijk ( misschien niet zo snel als vorige week) gaat Elise steeds een beetje verder vooruit met het lopen, kruipen en alle andere bewegingen die nu nog moeizaam gaan!

 2. VĂ€ldigt glad för er skull 🙂 Hoppas ni fĂ„r en underbar vistelse tillsammans!
  LÀste om supersnöret, vilken bra idé, hoppas vÄrdsverige nappar!
  Kramar och kÀrlek till er!

 3. Wat fijn dat het huisje gelukt is! Kun je in elk geval in die dagen ook gewoon leven, met jullie gezinnetje. Liefs uit Groningen.

 4. Blev sĂ„ otroligt glad att det löste sig för er, en liten glĂ€djetĂ„r föll, underbart…
  Ni Ă€r vĂ€rd det absolut bĂ€sta…

  Miljoners kramar till hela underbara familjen
  Det största av allt Àr kÀrleken, kÀrleken Àr ett mirakel.. SÄ sant

  Kram frÄn
  Marina med familj

 5. Heerlijk! Het is jullie heel hard gegund om even lekker een beetje te kunnen ontspannen, telefoon eruit, internet eruit en een frisse neus halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *