Dubbeldouche

Dubbeldouche

Morgen kunnen we eindelijk beginnen met alles. Tien uur in het ziekenhuis zijn. Vandaag begonnen met de voorbereidingen. Bijvoorbeeld de dubbeldouche. Het ergste van het ergste voor Elise en dus ook voor ons. Schrubben voor de operatie zeg maar. Twintig minuten hartverscheurend schreeuwen, zeker onder invloed van de kortison. En elke keer blijft ze maar zeggen dat ze het niet leuk vindt. “Mama vindt het ook niet leuk lieverd.” “Maar waarom doen we het dan mama?!?” En als ze na de eerste douche als een verzopen kat in het bad blijft huilen “Nu zijn we klaar he mama?!?” dan zijn we dus pas op de helft. En morgen in het ziekenhuis dus nog een keer, twee keer dubbeldouche in totaal. Klote Kanker.

4 gedachten over “Dubbeldouche

 1. Lilla hjärtat…
  Nu åker vi igen till en strålande framtid ihop..
  Vägen dit är lång och krokig med små rastplatser på vägen.
  Men vi kommer att nå fram, tillsammans hand i hand.

  Kram Elise

 2. Aggos… Die dubbeldouche is dat je haar moet scrubben of begrijp ik het verkeerd ? Waar is dat voor ? Heeel veel steerrkte met de dubbeldouche dan maar, knuffel voor Liesje en Sophietje. X

 3. Bah!!! Wat daar allemaal dan weer om heen hangt!! Alsof de operatie zelf nog niet genoeg is!! Sterkte met de volgende douche nog! Dikke kus!
  En foto gaat eraan komen. Ga is even nadenken wat we gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *