Slecht nieuws

Slecht nieuws

Gister waren we bij de oncoloog van Elise. Na overleg met experts in USA willen ze nu toch nog een hersenoperatie doen om het laatste restje verdacht weefsel weg te halen……….dus over vier weken gaat ze weer onder het mes. Verschrikkelijk om aan te denken. Zou het net zo goed gaan als ze vorige keer of zal ze er dit keer wel restverschijnselen aan overhoudeen? We gaan er van uit dat het goedaardig weefsel is, anders heeft het natuurlijk nog een veel langer staartje (alle chemos van voren af aan….). We leggen ons vertrouwen weer in de handen van de artsen en wachten af.

Verder zit de baby nog lekker in de buik. Veel te emotionele dagen gehad met het nieuws van Elise, dus ik geef de baby geen ongelijk.

Babygeluk of Kankerchaos? Waarom kiezen als het ook tegelijk kan!

6 gedachten over “Slecht nieuws

 1. Wat een achtbaan, zeg! En dan ook nog al die zwangerschapshormonen die door je lijf gieren, let goed op jezelf straks na de bevalling, meis… We kunnen alleen maar weer heel veel duimen dat het restje weefsel goed is, dat de operatie goed gaat en dat Elise weer verder mag gaan met haar gewone peuterleven. Het is haar en jullie zo gegund! Succes met de andere hummel de komende dagen, prettige wedstrijd zou ik zeggen :). Heel veel liefs, Ood

 2. 🙁 bah bah. Laten we hopen dat het dan ook helemaal klaar is na deze operatie. Ik denk heeel hard aan jullie allemaal. Liesje: Hang in there meid!

  Kus en hele dikke knuffels, Steph

 3. Åhh min kära Lisanne, vaför i h-vete ska du drabbas av detta. Vet inte vad jag ska trösta dig med i denna stund…… vet inte vilka ord som är bäst….. Men vi får tro på det goda och håller tummarna stenhårt för er. Största kramen som finns i universum till er Marianne och Ronnie

 4. Getver wat een naar nieuws. Had jullie zo een fijne laatste periode van de zwangerschap en een onbezorgde kraamperiode gegund! Aan de andere kant is het idee dat straks al het verdachte weefsel weg is, wellicht geruststellend. Maar het idee dat jullie meisje weer geopereerd moet worden ….. bah!

  We denken aan jullie!

  dikke kus

 5. Ooooh, wat klote! Weer zulke vreselijke ziekenhuistoestanden! We leven erg met jullie mee en wensen jullie veel sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *