Super mooie foto’s

Super mooie foto’s

Elise by Helena Kyrk

Essence Vitae is een projekt, opgezet door fotografen, voor gezinnen met kleine kinderen waar een gezinslid getroffen is door een levensbedreigende ziekte. En zij wilde foto’s van ons kleine gezinnetje! Helena Kyrk, onze fotograaf, was geweldig. Super bedankt, voor je inzet en geweldige fotos, alle liefde voor jouw en je familie.

Als je meer mooie fotos wilt zien,dubbelklik hier. En nog meer mooie fotos en onze eigen Zweedse woorden; klik hier. (is er toevallig iemand die Zweeds en Nederlands kan en die zin heeft onze Zweedse tekst in het Nederlands te vertalen?)

Over twee weken krijgen we weer een hersenscan. We zijn nu al zenuwachtig en bidden en hopen dat er weer geen groei te zien is! Zodat we weer een paar maanden mogen genieten en leven (tot de volgende scan weer komt).

4 gedachten over “Super mooie foto’s

  1. Lieve Elise, Lisanne en Gustav,

    Wat een prachtige, indrukwekkende en ontroerende foto’s.
    Een hecht gezin. Lisanne mooi zwanger, Gustav liefdevol en Elise vrolijk en zichtbaar gelukkig.

    Hartelijke groet,

    Klaas-Willem. ( de enige nep oom )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *