Radiostilte

Radiostilte

Deze week weer Elise en ikke aan de buikgriep, dus is het stil geweest hier op de site. Ook had ze een bacterie in haar buikje, dus totaal 3 soorten antibiotica, als je daar geen diaree van krijgt, virus, bacterie en teveel medicijnen. Donderdag aan het infuus gelegen om beetje aan te sterken. Gustav moet hard werken aangezien ik ook ziek in bed heb gelegen.

Maandag al weer aan de volgende chemokuur, hebben er nog niet zoveel zin in. Als de buikgriep niet over gaat bij Elise wordt dat ook nog eens lekker in de isolatie, weer een pluspuntje…………..

6 gedachten over “Radiostilte

 1. Bah bah bah. Alsof die kut ziekte alleen nog niet genoeg is!!! Hopelijk sterken jullie snel weer een beetje aan. En kan je wel nog een beetje van het gezelschap van Mirjam genieten. En extra hulp in huis!
  Heel veel sterkte!!! Kan me voorstellen ja dat je op ziet tegen volgende week. Ik (als buitenstaander die niet zelf met haar dochter daadwerkelijk weer naar het ziekenhuis moet) ben wel blij te horen dat ze met die buikgriep wel de volgende kuur mag doen. Dat ze sterk genoeg is.
  Nogmaals heel veel sterkte!!! En een dikke knuffel

  Liefs Brigit

 2. lieve Liesje en Gussie, ik begrijp dat jullie even rustig aan doen in afwachting van de nieuwe week. wat is ze allerliefst in dat slagroomfilmpje; fantastisch om te zien hoe ze blijft ontwikkelen en vrolijk is. Allebei aan de buikgriep is wel heel erg vervelend. Een dipje…… (mooi verhaal van Nathalie)!!
  Ik blijf het gewoon proberen, en snap het goed als je geen zin hebt om te telefoneren. Ondanks dat we elkaar niet “live” spreken, denken we heel veel aan jullie. Morgen Jeroen en Elsa te eten, dus dan ben ik vast weer op de hoogte.
  Ik draag één van de sieraadjes aan een parelketting van Noor. Dubbel dierbaar dus!
  Stuur je me nog een setje? Doe er maar 20 of zo.
  kus van ons allen hier,
  Monica

 3. Hè getsie, nog niet eens bijgekomen van de vorige chemo/buikgriep en nu weer dit. Ik hoop dat Elise wel weer een beetje vollere wangetjes heeft, want dat magere bekkie hoort niet bij haar. Lekker aan de slagroom en frietjes dus!
  Voor Gustav: veel sterkte met het op de rails houden van het hele huishouden! Sterkte voor jullie drie met weer een chemo deze week. Wel weer eentje om straks af te strepen….

  Hele dikke kus, hele dikke Steph

 4. Hej på er! Vad skönt att det kom ett inlägg även om det inte låter något vidare med magsjuka….(man blir lite orolig när det är tyst ) blä för magsjuka, hoppas ni hinner hämta er lite innan ni blir inlagda. Jag var på en föreläsning om löpträning igår och då berättade tjejen som föreläste att hon ska ingå i ett team som ska cykla till Paris i sommar i syfte att samla in pengar till barncancerfonden. Förra året hade de samlat in 5 miljoner!! Jag tänkte såklart på er och den insats ni gör genom egen insamling och smyckesförsäljningen!! Lycka till i kommande behandling, jag tänker på er i veckan, kramar!!

 5. Even proberen of mijn naam er nu uitgaat want ik had eerdeer iets geschreven maar kennelijk zondere e-mailadres

 6. Tänker på er! Hörde från Gustav att ni sover just nu, så vi får prata en annan dag! Pussar och kramar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *