Sieraden Goede Doel

Sieraden Goede Doel

Elises collection

Na heel hard gewerkt te hebben is het nu eindelijk klaar: Elises ‘eigen sieradencollectie’!

Ik heb een tijd lang nagedacht wat ik kan doen om geld in te zamelen voor het Kinderkankerfonds. Totdat ik in de winkel een klein sieraadtje zag liggen waarvan ik dacht: ”Dat kan ik ook!”

Vervolgens een paar prototypjes gemaakt en naar een kralenwinkel getogen met Elise. Daar aangekomen was de vraag of ze me wilde sponsoren in de vorm van veel korting op de kralen. De hele aardige mevrouw bij de mooie winkel ‘Millefiori’ wilde dat wel en ze hielp ook met het bij elkaar zoeken van alle benodigheden. Thuis mooie kaartjes en ‘promotiemateriaal’ gemaakt en zie hier het resultaat!

Elk sieraadje kost maar 5,50 euro en de opbrengst gaat geheel naar het Kinderkankerfonds. Al het gebruikte materiaal is nickelvrij. Iedereen in Nederland kan bestellen via het bezoek wat hier veel is (mijn ouders, vrienden uit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen). Bij grotere bestellingen (vier of meer) zou ik het ook op kunnen sturen. Je kunt het sieraadje dragen op een jasje, aan je ritssluiting van een trui of jas, als sleutelhanger, aan je mobiele telefoon, aan een ketting of bedelarmbandje, aan je achteruitrijspiegel, kortom voor van alles en nog wat. Als je wilt krijg je er een mooi geschenkverpakkingszakje bij en natuurlijk een mooi kaartje, zodat het een leuk kadootje wordt voor je dochter, collega, buurvrouw of vriendin.

Meer foto’s kun je zien op de pagina ‘Sieraden Goede Doel’.

Gisteren en vandaag heb ik al 60 stuks verkocht! Dus vanavond ga ik weer meer maken.

Eén gedachte over “Sieraden Goede Doel

  1. Geweldig idee liesje! Doe mij maar vier stuks en hoop dat ik ze dit voorjaar zelf een keer kan ophalen na de verhuizing… Heerlijk dat je aan het knutselen bent geslagen voor je meisje. Hoop dat derde kuur goed is gegaan! Denk aan jullie veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *