Goed nieuws in slecht nieuws.

Elise and her friend at the circus.


Relativisme: Heel blij zijn als de tumor van je dochter nog maar heel klein is.

Goed nieuws in slecht nieuws. De tumor kan waarschijnlijk wel geopereerd worden en ligt niet in het motorische gebied. Dus dat is mooi. Er is dan wel kans op dat het gevoel in haar gezicht verdwijnt maar dat kan soms weer terug komen.

De tumor is nog heel klein. Dus dat is ook mooi. Maar betekent wel dat ze weer drie weken willen wachten op nog een nieuwe scan. Want als ze nu zouden opereren kunnen ze misschien de tumor niet vinden… Ze kunnen natuurlijk niet rond gaan graven in haar hersenen.

Dus waar hopen we op? Op dat de tumor misschien wel van een andere soort is, misschien wel goedaardig of in ieder geval minder kwaadaardig. Maar dat weten we pas als ie eruit is en dan moet ie eerst dus nog een beetje groeien… Maar dat willen we natuurlijk ook niet.

Kortom goed nieuws in slecht nieuws. Maar vooral erg verwarrend.

F.A.Q.
Waarom nemen ze geen biopte?
Ook een biopte nemen is moeilijk als het een kleine tumor is.

Waarom bestralen ze het niet nu al? Als we nu al bestralen zullen we niet weten wat voor soort tumor het is en dat is belangrijke informatie in de keus of en welke chemo daarna eventueel nodig is.

Waarom niet meteen met chemo beginnen?
We moeten eerst weten wat voor soort tumor het is om te kunnen bepalen of en welke chemo eventueel nodig is.

Is het dezelfde tumorsoort als de vorige keer?
Dat weten we (nog) niet. Deze soort is bekend om lang te wachten voordat ie weet terug komt. Maar hij zit op een hele andere plek waar ze ook al bestraald is. Dus het zou best een nieuwe soort kunnen zijn ten gevolge van de combinatie bestraling en het Li fraumeni gen.

Prev Next

7 Comments

 1. nienke
  jun 13, 2015 @ 18:25:19

  Pfoe, inderdaad heel tegenstrijdig allemaal zeg. Het liefst wil je natuurlijk dat ze het er morgen uit halen… verschrikkelijk al dat wachten.

  Reply

 2. Job
  jun 15, 2015 @ 21:55:28

  Dank je wel voor je blog! We denken aan jullie!

  Reply

  • kfz versicherungen jobs
   feb 05, 2017 @ 19:26:58

   See the paragraph:"To order Neil’s conditioner for your own use, click here (there is a demonstration video you can see as well). I fully endorse this product and look forward to using it in the future."There is link in that paragraph whih will take you to Charles Neil's page for the conditioner.I consider it a speciality product and am not aware of it being sold at Woodcraft or a big box store.

   Reply

  • http://www.allgamecheats.club/
   feb 24, 2017 @ 18:54:34

   that. It is indeed an honour as well. And you're quite right to ask the question about whither Waterstone's too. I hoped someone might–I think we do need to have this discussion. Kath–I think the 'powers that be' on the committee hadn't much choice but to agree, given the financial constraints they are now under.

   Reply

  • http://www./
   mrt 01, 2017 @ 06:05:11

   comentou em 11 de março de 2012 às 19:16. CARINA NINA tente usar o half’n half da MAC! Eu sou morena e ficou legal! As vezes uso o gloss candeia na Natura! Também é nude e fica lindo! Espero ter ajudado! Beijos!

   Reply

 3. Ima Falkinger
  jun 20, 2015 @ 10:13:36

  Tänker på er dagligen! Kram!

  Reply

 4. Chantal moeder van Elynn☆
  jun 30, 2015 @ 21:04:56

  In eens kijk ik weer eens op jullie blog en lees het bericht dat er weer een tumor gevonden is. Heel veel sterkte komende tijd. Denk aan jullie

  Reply

Leave a Reply