Mijn lieve oma

Mijn lieve oma

Af en toe fladder je naar de oppervlakte
Zien een schim van een lach en herkenning
Dan valt snel het gordijntje weer
Terug naar een droomwereld
De woorden zijn moeilijk te vinden
Te vluchtig om over je lippen te komen
Pop op schoot en grote lach
De tijd staat stil
Gaat achteruit
Het lichaam vervalt
De geest verdampt

Mijn lieve oma

20130109-222939.jpg

Eén gedachte over “Mijn lieve oma

  1. Vol stille bewondering volg ik of en toe je website. Een heel poetische en sterke moedige vrouw zie ik dan die het natuurlijk heel moeilijk heeft en vol angstige spanning zit iedere controle. Weet dat een heleboel mensen die stille bewondering zullen hebben. Jullie verdienen zelf de grootste kanjerketting!! Van harte hoop ik dat het een zorgeloos jaar zal worden voor jullie met de kleine meisjes.
    Veel liefs Fook
    Ik zie hier geen oma Els Triezenberg in maar het is zeker een Zweedse oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *