Voor alles is een eerste keer

Voor alles is een eerste keer

De eerste keer een ‘gehandicapte’ kaart aanvragen. Bibberende handen en raar gevoel in mijn buik.
Nee dit was niet makkelijk.
Het besef dat het nodig was.
Wel de rust dat we nog niet bij de massa horen.

Na een halve dag in Disneyland zien we in dat Elise en wij het anders niet gaan trekken. Ze wordt gewoon te moe van staan en wij van het tillen door alle poortjes, half uur of meer tillen in de rij, over bruggetjes en alle bootjes en treintjes in en uit.

We hebben het echt geprobeerd en in Liseberg en Duitsland ging het prima, maar hier is het teveel, te lang, te druk.

Dus het pasje gehaald wat iedereen wel wil gebruiken maar niemand nodig wil hebben. Zo dubbel

Ondertussen slaapt Elise al lekker en zit ik nu nog met een naar gevoel in mijn buik naar ons pasje te staren.

Nu lekker van me afgeschreven en gaan zo heerlijk overal in.
Snel en makkelijk!

Ruilen?
Ja graag.

4 gedachten over “Voor alles is een eerste keer

 1. Ik kan me dit dubbel gevoel goed voorstellen. Zo heb ik toen mijn moeder in de latste fase van haar leven was, ook met zo’n kaart een mooie dag gehad. Balend dat het nodig was, en blij dat het daardoor wel mogelijk was. Én die situatie leverde mij toen een bijna eindeloze voorraad foute grappen op :-)….

  Dus kaart of geen kaart: geniet gewoon lekker van elkaar, en tot zondag!!

 2. Åh vad roligt att ni har åkt till Disneyland!
  Själva är vi så glada över att bara kunna gå till lekplatsen hemma.
  Flickorna är så fina på korten och ni ser så lyckliga ut. Jag unnar er verkligen verkligen detta roliga!
  Såklart att ni inte vill ha ett grönt kort. Men det är ju till hjälp..
  Kramar
  Karin och Eskil

 3. Ik hoop voor jullie dat de kaart ooit niet meer nodig is. En Elise net als alle andere kinderen gewoon zelf kan staan! Hopelijk wordt het tot die tijd steeds een beetje makkelijker om van dit soort voorzieningen gebruik te maken.
  Zo hoop ik ook ooit het ‘loket aangepast lezen’ vaarwel te kunnen zeggen. Tot die tijd ben ik zeer dankbaar voor de onuitputtelijke hoeveelheid luisterboeken die zij hebben.
  Veel plezier nog in de Efteling!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *