Darminfektie bah

Darminfektie bah

Op het moment heeft Elise een darminfectie en is ze dus weer aan de antibiotica. Maar we zijn gelukkig thuis en ze is niet heel erg ziek. De derde chemokuur begint maandag 13 december en dan zijn we dus weer 6 dagen in het ziekenhuis. Maar tot die tijd lekker genieten van de 20 cm sneeuw hier en sinterklaas. Sinterklaas (het handpopje van Chris en Willem-Jan, nog hartelijk bedankt) heeft weer een kadootje in de schoen achter gelaten, een echt poppenwiegje.

12 gedachten over “Darminfektie bah

 1. lieve Gustav, Lisanne en Elise,

  Wat een indrukwekkende verhalen lezen we hier. Wat een onvoorstelbare tijd maken jullie door. En jeetje wat slaat die kleine zich er kranig doorheen, Hoe kan dat toch, zo’ n klein lichaam en toch zoveel kracht! Nu we zelf Noortje hebben krijgt dit verhaal een extra lading, het is zo oneerlijk. Wederom veel sterkte de komende tijd en fijn om te lezen hoe het jullie vergaat via deze site! Ik denk dat Sinterklaas ook wel even via Zweden rijdt! Xxx Willem Chris en noor

 2. Hoi lieverds! Hopelijk is Elise weer snel van die darminfectie vanaf! Blij dat jullie thuis zijn met haar.
  Massor med kramar!
  Magali

 3. Lieve Gustav, Lisanne en Elise,
  Wat goed dat jullie deze website bijhouden. Ik wens jullie heel veel sterkte. Weet dat ik veel aan jullie denk. Jullie zijn kanjers! Hopelijk slaat de antibiotica goed aan.
  Liefs Eveline

 4. Kära ni, tack för att ni delar med er av ert liv. Det gör ont samtidigt som det känns viktigt att veta, man undrar så ofta hur det går för er. Härligt att höra att Elise mumsar pepparkakor, vi har märkt att även pepparkaksdeg är mycket populärt hos småtjejer 🙂
  Många kramar från Stam/Sunila

 5. Lieve Lies en Gustav,

  Wat een mooie site, prachtige foto’s en openhartige verhalen. Heftig. Dankjewel dat jullie ons op die manier op de hoogte houden en betrekken in jullie leven. Heel veel sterkte! Knuffel aan Elise en groeten aan Sinterklaas 😉
  Liefs Bas en Hinke

 6. Lieve Lisanne, Gustav, Elise…
  Er is in de volksmuziek een liedje met de tekst:
  Zweeds: Vem kan segla förutan vind
  Nederlands: Wie kan zeilen zonder wind

  Wie kan zeilen zonder wind
  roeien zonder spanen
  afscheid nemen van een vriend
  zonder een traan te laten?

  Ik kan zeilen zonder wind
  roeien zonder spanen
  maar afscheid nemen kan ik
  niet zonder een traan te laten.

  Het slaat nergens op, maar ik moest er opeens aan denken. Al dat verdriet in onze familie: het doet zeer en het is tegelijk zo dierbaar. Ik kan deze blog niet lezen zonder tranen en ik ben er ook blij mee.

  Liefs voor jullie, geniet van elkaar,
  dan doen wij het ook, gewoon van dag tot dag.
  Hans en Elisabeth

  P.S. En we blijven ook lekker muziek maken. Er is trouwens zoveel mooie Zweedse muziek…Google maar eens op nyckelharpa.

 7. Mooi gemaakt, fijn dat we zo met jullie mee kunnen lezen en leven. Mag ik toch ook een nog beetje blijven sms-en?
  Sterkte met de darminfectie.

  kusjes van ons

  Worst, Konijn!

 8. Lieve Lisanne, Gustav en Elise,

  Wat een mooie site hebben jullie gemaakt. Ik vind het heftig om jullie verhalen te lezen, ze zijn zo mooi geschreven; het komt echt ‘binnen’. En wat ziet Elise er ondanks alles mooi en vrolijk uit! Van zo’n dappere meid kún je niet anders dan genieten!

  Heel veel sterkte weer de komende tijd; ik ben in gedachten bij jullie.

  Liefs Nienke

 9. lieve Lisanne, Gustav en Elise
  Terwijl de sneeuw hier naar beneden dwarrelt, lees ik jullie zeer aangrijpende verhaal. Ik ben stil en heb verdriet. Ik voel ook de kracht bij jullie om te vechten om voor Elise er alles uit te halen wat mogelijk is. Wat een moedige ouders en wat een sterke dochter! Ik vind het fantastisch dat wij zo mee mogen “beleven”.Mooie sinterklaas en op naar de kerst… knuffels van Joost en Marijcke

 10. Hi Lies en Gustav,

  Zit hier met tranen in mijn ogen op mijn werk jullie site te lezen. Tranen van verdriet omdat de verhalen daar zo vol mee zitten, maar zeker ook tranen van trots en blijdschap met vrienden als jullie, omdat de site uiteen spat van de liefde die jullie voor Elise en voor elkaar hebben, en de kracht die jullie uitstralen.
  Als ik iets kan doen voor jullie dan moet je dat vooral laten weten. Zo kan ik bijvoorbeeld nerdy dingen doen voor jullie site (hoewel die er prima uitzien, dus blijkbaar hebben jullie dat goed in de hand ;-)), of kan ik mijn vriendinnetje vaker de deur uit sturen richting Zweden…

  /Marcel.

 11. Lieve Schatten

  Onze harten breken nog steeds bij het lezen van jullie website. Wat heb je mooi geschreven en wat een mooie foto’s! We zijn trots op hoe jullie met deze moeilijke tijden omgaan. Zo krachtig en liefdevol. We verheugen ons op de komende weken in Zweden. Dan kunnen Opa en Oma weer voorlezen, koffie drinken met torte, korf en mousse maken en vooral veel knuffelen.
  Liefs Papa en Mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *