Koude voetjes

Koude voetjes

Maandag zijn we nog even langs Siggefora vlakbij Uppsala gereden. Waar we een zomerhuisje aan het meer van vrienden van vrienden mogen lenen als de bestralingsweken beginnen. Super leuk. Sauna aan het water. Speelhuisje op het gras.

Elise mocht natuurlijk even lekker met de voetjes in het nog veels te koude water, feest!

20120511-100845.jpg

4 gedachten over “Koude voetjes

  1. Het ziet er heerlijk uit! Toch nog een beetje vakantiegevoel in zo’n hectische en spannende tijd? Kus voor jullie kanjers
    Opa en Oma

  2. Ik hoop dat het huisje die 3 weken als een thuis aan zal voelen. Een veilige plek tussen al die ziekenhuis dingen door. Succes met het verder trainen bij de fysio en tussendoor checks de komende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *