Nog langer wachten en schroeven in je hoofd

Nog langer wachten en schroeven in je hoofd

Gisteren kregen we te horen dat we nog langer moeten wachten voordat we mogen beginnen met de bestraling in Uppsala. Twee weken vertraging. De bestraling hier in Göteborg gaat wel volgens plan door. Maar we hebben dus een extra gat van twee weken tussen Göteborg en Uppsala. Bleh. Nou ja maar veel leuke dingen doen als het goed gaat met Elise. En als ze zich niet lekker voelt die tijd maar gebruiken om een beetje bij te komen.

Daarnaast kregen we ook te horen dat we eerst nog een keertje naar Uppsala heen en weer gaan voor de schroevenoperatie. Om die speciale protonbestraling te kunnen doen, krijgt Elise vier titanium schroeven in haar hoofd ingeopereerd. Helemaal bleh!

Nog meer fijn nieuws: we krijgen alleen een hotelkamertje om te overnachten. We hadden gehoord dat er ook kleine appartementjes waren waar je ook kunt koken enzo. Niet dus. Drie weken met z’n allen op een hotelkamer. Weer bleh. Geen keuken, tuintje of speel- en oefengelegenheid. Twee kinderen die snachts eten, waarvan lieve Elise ook nog ziek is. Kortom we zoeken een andere oplossing. Wie weet er nog een appartementje of zomerhuisje in of nabij Uppsala voor de weken 21 tot en met 23??? Als jij de juiste tip geeft, bak ik een lekkere taart voor je!

9 gedachten over “Nog langer wachten en schroeven in je hoofd

 1. Dat is rot zeg. K had een oud huisgenoot met een zomerhuisje in zweden. heb ze meteen gebeld, maar dat ligt 200km van Uppsala. schiet niet op dus. Succes met zoeken. Als ik toch wat hoor, dan horen jullie het ook.

 2. Hej! Barncancer föreningen har ju 3 st lägenheter som strålnings patienter brukar ha förtur till!!!
  Är dom upptagna?
  Hör med sekreteraren på 95a.
  Massor av kramar till er<3

  Hej Veronica, de sa att vi inte tillhörde rätt barncancerförening, deras medlemer har förtur o det brukar vara fullt….. Hoppas ni mår bra efter omständigheter. Massor av kramar tillbaka! Lisanne

 3. stugknuten.com voor vakantiehuisjes, heb al een mailtje gestuurd om datum te checken voor appartement in t centrum

 4. Poe zeg, inderdaad heel erg bleh allemaal. Je hebt het allemaal maar te slikken maar ondertussen zitten jullie met extra stress en onzekerheid. Veel liefs voor jullie vier!

 5. Hej! Vi har rätt många vänner som bor i Uppsalatrakten, jag ska skicka ut en fråga om de vet någon lägenhet eller stuga som finns att tillgå. Vad härligt att Elise gör sådana framsteg – det värmer gött’! Vi hörs vännen, KRAM

 6. Har mailat två vänner i Uppsala och bad dem höra sig för. Håller tummarna för att det kan ge något. Blir så glad att höra om Elise framsteg. Hoppas så innerligt att varje dag dessutom är ett steg närmre hälsan. Kram Hanna

 7. Jag har en kusin som bor i Uppsala. Har pratat med honom idag om detta o han ska kolla runt lite o återkommer till mig såfort han vet. Hans fru har facebook=jättebra då hon kan sprida detta till alla hon känner. Hoppas på att det blir något här!! Krama henne från mig:)

 8. Hej!
  Jag skickade frågan precis till en jag känner i Uppsala o hoppas få napp. Hoppas det ordnar sig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *