Nl plannen

Nl plannen

Hoi hoi,

weet iemand of er nog iemand op vakantie gaat en er een huisje/kamer leeg staat tussen 1 en 5 augustus in nijmegen of omstreken?!? We betalen met liefde ervoor.

We willen het liefst niet iemand tot last zijn door met de hele familie te logeren, anders zoeken we misschien nog ff een huisje of hotel op het net, iemand tips?

Wij hebben er zin in!!!

PS. Vandaag is Elise voor het eerst zelf de trap op geklommen (bijna zonder hulp!). En op facebook staat een leuk videotje waar ze aan het kruipen oefenen is.

Eén gedachte over “Nl plannen

  1. Hej, gud vad glad jag blir! Sitter och surfar på nätet och får upp er blogg!
    Vet inte om du kommer ihåg mig men det hoppas jag, vi har träffats i Göteborg x antal gånger! Jag är mamma till en tjej som heter Malva, hon har neuroblastom ( nervtumör. ) Jag tänker på er och Elise ofta, och har undrat hur det går för er? Sitter här nu i tårar när jag läser att hon mår så bra hon bara kan efter allt som varit och är. Hoppas läget är det samma eftersom det var en tid sen du gjorde sista inlägget? Skulle vilja ha kontakt med er, om du vill kan du maila till min sambos mail. Annars grattis till den nya bebisen och Elises tillfrisknande!
    Må all lycka och kärlek lysa på er/ Emma, Sebastian och Malva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *