In de traktor

In de traktor

Geweldig op de ‘boerderij’ van opa en oma.

De sieraadjes en Elises inzameling zijn trouwens super goed gegaan; ongeveer 1800 verkocht, duizenden euro voor het kinderkankerfonds opgehaald en natuurlijk veel ‘reclame’ voor de strijd tegen kinderkanker gemaakt. Maar nu is het even ‘zomervakantie’ voor de sieraadjes. Even een brake om straks met de kerst er weer fris tegen aan te gaan met andere leuke dingen voor het kinderkankerfonds. Mijn lieve schoonmoeder en schoonzus nemen het nu op kleine schaal over hier in Skåne. Het voelt goed maar ook wel raar om nu even te stoppen. Maar ik heb natuurlijk al weer genoeg ídeen voor met de kerstverkoop. Natuurlijk kun je donaties nog gewoon storten en als je toevallig vergeten bent voor je sieraadjes te betalen, dan kan dat natuurlijk ook nog gewoon!

Bij deze wil ik iedereen nog een keertje hartelijk bedanken. De mensen die praktisch geholpen hebben met vervoer, vervaardiging, reclame, verkoop enzovoorts. De mensen die hebben gekocht en gedoneerd. De kapper (Centrumfrisören in Floda), de speelgoedwinkel (in Solkatten in Lerum) en natuurlijk de kralenwinkel Millefiori in Göteborg! Geweldig toch!?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *